maj
RESTORATIV YOGA  “FREDAGS CHILL” Efterår/Vinter 2024 – åben for tilmelding

juni
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL – mandag d. 3. juni kl. 19:00 – ca. 21:00

august
“FREDAGS CHILL” – opstart på Restorativ Yoga forløb
YOGA NIDRA “FREDAGS LULLABY” – fredag d. 30. august kl. 16:00 – 17:30

september
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL – mandag d. 2. september kl. 19:00 – ca. 21:00
RESTORATIV YOGA Workshop – “Fra Gøren til Væren” – lørdag d. 7. september kl. 9:30 – 13.00
YOGA NIDRA “FREDAGS LULLABY” – fredag d. 27. september kl. 16:00 – 17:30
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL – mandag d. 30. september kl. 19:00 – ca. 21:000

oktober
INTROKURSUS TIL KLANG “Afspænding med klangskåle” – lørdag d. 5. oktober kl.9:30 – 14:30

november
YOGA NIDRA “FREDAGS LULLABY” – fredag d. 1. november kl. 16:00 – 17:30
“SACRED SOUNDS” Workshop i lydens krafter – Lørdag d. 9. november kl. 9:30 – 14:30
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL – mandag d. 4. november kl. 19:00 – ca. 21:00
YOGA NIDRA “FREDAGS LULLABY” – fredag d. 29. november kl. 16:00 – 17:30

december
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL – mandag d. 2. december kl. 19:00 – ca. 21:00
RESTORATIV YOGA Workshop – “Fra Gøren til Væren” – lørdag d. 7. december kl. 9:30 – 13.00


RESTORATIV YOGA  
“FREDAGS CHILL” EFTERÅR/VINTER ’24

Vi mødes en gang ca. hver 30 dage, hvor jeg guider dig igennem 2 timers restorativ yoga. Den restorativ yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Skab balance i dit nervesystem og styrke din immunforsvar. Være med til at både giv slip og lade om.

LÆS MERE OM RESTORATIV YOGA

5x fredage kl. 15:30 – 17:30
Pris: 1750 kr.

Hold 1 – d. 9/8, 6/9, 4/10, 8/11, 6/12

Hold 2 – d. 23/8, 20/9, 25/10, 22/11, 20/12

Hold 3 – d. 16/8, 13/9, 11/10, 15/11, 13/12


“SACRED SOUNDS”
Workshop i lydens krafter

Lørdag d. 9. november
kl. 9:30 – 14:00

LYD-HEALING  – TONING – CHANTING – VOWELING
Vores krop & sind er vibration og lyd kan påvirke denne vibration
så vi oplever forløsninger, helbredelse og afbalancering. 

Vær med til en workshop hvor lyd spiller en stærk afbalancerende rolle. Vær med til en dag hvor vi sammen drejer fokus over på at forøge balancen i sind, krop og sjæl ved brug af vores stemmer, krop og intentioner….en personlig og transformerende rejse gennem chakraer ved brug af lyd og stemmens kraft.

Jeg byder dig velkommen ind i lydhealingens fantastiske verden. En praksis, der har været anvendt i tusinder af år til at arbejde med energi, øge bevidsthed og inspirere til selvhelbredelse og transformation. Udforskning af lydhealing kan være en livslang rejse. Denne workshop, der er baseret på mere end 40 års erfaring, giver dig indsigt og praktiske øvelser, der kan hjælpe dig i gang med din rejse. Det er mit store ønske at hjælpe dig i gang med at skabe kontakt med energien fra lydhealing.

Størstedelen af ​​arbejdet på denne rejse vil bestå af dine egne personlige oplevelser. Verdenen af ​​lyd og lydhealing ligger mere i de møder, du har, end i de koncepter, du lærer. Selvom viden om lyd er vigtig, kan du ikke lære at arbejde med energi uden praktiske erfaringer. Derfor vil jeg på workshoppen både give konkret viden og øvelser, der oversætter teorien til praktiske erfaringer. 

Det, der i virkeligheden betyder noget, er, hvordan dine oplevelser med lyd påvirker dig. Det primære fokus i workshoppen vil derfor være på øvelserne, da det er de erfaringer, du får fra disse, der vil være dine sande læremestre.

*Vi starter med en KLANGMEDITATION og slutter dagen med et KLANGBAD

Pris: 895 Kr.

– Tag din egen frokost med
– Te, snaks & frugt serveres

RESTORATIV YOGA WORKSHOP
“FRA GØREN TIL VÆREN”

lørdag d. 7. september ’24
kl. 9:30 – 13:00

Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere. RESTORATIV YOGA er en hjælpende hånd til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi & god dyb afspænding,…at gå fra gøren til væren.

Giv dig selv 3 timers egenomsorg og nærvær med denne rolige, blide og energi givende workshop. På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter tid til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig – alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne – du skal blot hvile.  Hver stilling holdes i minimum fem minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger & stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile. 

Vi starter workshoppen med en guidet meditation og enkelte vejrtræknings-øvelse for at etablere vores center. Derefter, varmer vi kroppen op med blid yoga hvor alle kan være med, inden vi skal ind i de restorative stillinger. Til sidst afslutter vi med en body-scanning og en dyb savasana.

PRAKTISK

• Alle er velkom på workshoppen, intet forhåndskendskab til yoga er nødvendigt.

• Medbring gerne en ekstra trøje eller et par varme sokker, så du kan holde varmen i stillingerne.

Pris: 595 kr.

Lørdag d. 7. september

Lørdag d. 7. december


YOGA NIDRA “FREDAGS LULLABY”

fredage kl. 16:00 – 17:30
d. 30/8, 27/9,1/11, 29/11

HVAD ER YOGA NIDRA?
Yoga Nidra er en form for liggende meditation med elementer fra traditionel siddende tantra meditation, visualiseringer og mantraer. En meditativ rejse ind i dyb afspændthed og healing. Meditationen afspænder kroppen, men arbejder også på forunderlig vis med underbevidstheden og sindet.

VÅGEN SOVN
Yoga Nidra, også kendt “Yoga søvn”, og er en bevidsthedstilstand mellem søvn og vågen. En tilstand af dyb afspænding, hvor kroppen går i dvaletilstand, men sindet er stadig ved bevidsthed og tage en tur til det bevidste »indre væsen. 

Vi ved alle, at søvn hjælper kroppen til at forynge. Søvn Yoga ikke kun hjælper i fysisk foryngelse, men tager sig af hele vores væsen.

“En times Yoga Nidra er mere afslappende end fire timers søvn konventionelle” Satvananda

Til forskel fra almindelig afspænding og meditation guides der hele vejen i gennem. Du bliver guidet ned gennem bevidsthedslagene til en drømmelignende tilstand, hvor du samtidig er fuldt bevidst. I den dybe bevidsthedstilstand, hvor man bevæger sig bag krop og sind til underbevidstheden, åbnes mulighed for at forbedre evnen til at rumme følelser med et mere fleksibelt nervesystem. Derfor sætter Yoga Nidra nemlig gang i dyb healing og hvile på alle niveauer. Det sker fordi du under en Yoga Nidra både opnår fysisk hvile, og at kroppens balance genoprettes så dens naturlige tendens mod homøostase (opretholdelse af indre ligevægt) fremmes.

FINDE RO & LÆR DIG SELV BEDRE AT KENDE
Afspænding er en tilstand, som bedst opnås ved brug af en teknik der er udviklet med det formål at udløse og opretholde denne tilstand. Blodtrykket normaliseres, immunforsvaret styrkes, hjernen slapper af og samarbejder bedre. Alle kroppens organer og sanser får en hvile, som søvnen sjældent giver. Derfor skærpes sanserne og du føler dig veloplagt bagefter.

Yoga Nidra er en dyb liggende afslapning af krop og sind, en metode til at opnå fuldstændig ro, fysisk og psykisk, gennem en dyb afspænding. Yoga Nidra kan hjælpe dig give slip på vaner og mønstre, igangsætte forandring samt lære dig selv lidt bedre at kende.

HVORDAN
Vi begynder med lidt lette blide yoga stillinger for at løsne op og få lidt varme rundt i kroppen, inden vi lægger os til rette til Yoga Nidra. Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med. Hav gerne løst behageligt tøj på og flere lag, da kroppen kan blive lidt kold af at ligge stille.

Fordelene ved Yoga Nidra:

 • reducerer stress
 • giver dig mere energi og større overskud
 • forbedrer din koncentration og hukommelse
 • øger din kreativitet
 • reducerer fysiske og mentale spændinger
 • hjælper dig med at få en bedre søvn
 • styrker dit immunforsvar
 • god mod migræne

Pris: 250 kr.

fredag d. 30/8

fredag d. 27/9

fredag d. 1/11

fredag d. 29/11


KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 3. juni
kl. 19:00 – ca. 21:30

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet. Healingen ofte handler om at bringe balance i kroppens energiflow…Tid til ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-healing & blid dans flow
Mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft og glæden ved bevægelse og bevidsthed i kroppen. 
Mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft og glæden ved bevægelse og bevidsthed i kroppen. 

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Vi hengiver os til chantings befriende lyd og intentionens styrke. Yogaens lyd er *Bhakti yoga.

Kortlæsning & ritualer
For at hjælpe dig til at forstå din nuværende situation, så du kan få et bedre grundlag, til at foretage positive ændringer. Dette giver dig bedre muligheder for, at manifestere dine mål og drømme i fremtiden.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding og derved HEALING. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

*Bhakti yoga er en vej til udvikling, der går igennem de universelle principper for hengivenhed, kærlighed og rene følelser: Hengivenhed til den kraft, som er i alt og alle, kærlighed til alt levende samt forøget evne til at kanalisere følelsesmæssige påvirkninger.

Pris: 
300 kr.

mandag d. 3. juni

mandag d. 2. september

mandag d. 30. septembermandag d. 4. november
mandag d. 2. december


INTROKURSUS TIL KLANG
“AFSPÆNDING MED KLANGSKÅLE” v/ Mia Martinez

Lørdag d. 5. oktober
kl. 9:30 – 14:30

Er du nysgerrig på klangens toner og vibrationer, og har du lyst til selv at få skålene i hænderne, så er dette kursus måske noget for dig.

Introduktionskursus er for dig der ønsker at tag det første skridt ind i klangensverden.
På de 4 timer fordyber vi os i klangskålene. Først fortæller jeg om skålenes historie for at derefter lege med lyden så du lærer skålene langsomt at kende, og får en god fornemmelse af, hvad klangskålene kan.

Du vil prøve nogle enkle teknikker på din egen krop. Jeg lære dig at sætte skålene på kroppen for at opleve både deres beroligende og vitaliserende vibrationer. Du vil både give og modtage en enkel klangafspænding.

Vi starter og slutter dagen med en klangmeditation.

(Du har mulighed for at købe en universalskål med hjem samt en kølle. Jeg kan skaffe andre skåle og køller til dig, hvis du ønsker det.)

Max 6 deltagere (få pladser tilbage)

Pris: 895 kr.

PRAKTISK
– Te & snaks serveres
– Tag eget frokost med
– Gratis parkering ved Huset Namastes syd side.

*Jeg er uddannet og certificeret KLANGPRAKTIKER / MASSØR i Peter Hess Klangmassage v/ Nordlys


En indgang til Klangmassagens univers

Klangmassage er en behandling med lyd og vibration fra tibetanske og indiske syngeskåle direkte på kroppen. Introduktionskurset er en invitation til stifte bekendtskab med Peter Hess Klangmassage systemet, og giver dig mulighed for at opleve, hvad Klangmassage kan gøre for dig. 

I Tyskland og i de omkringliggende lande er Klangmassage en anerkendt terapeutisk og pædagogisk metode, som både benyttes at privatpraktiserende terapeuter og massører, på pædagogiske institutioner, i fysioterapi, børnehaver, skoler, handikaparbejde, hospitaler, hospice m.m.

*Du kan tage hele Klangmassage uddannelsen på NORDLYS – Peter Hess Akademi i Silkeborg eller København. Hvis du tilmelder dig Klangmassage I indenfor 6 måneder efter introduktionskurset får du kr. 300,- i rabat. 

Har du mulighed for at samle 4-6 deltagere, opretter jeg gerne et kursus specielt til jer.

AWAKENING YOUR YIN FLOW
…a course in Asia Yin Yoga w/ Mia Martinez

COMING FALL 2024
Saturday 9:30 – 15:00

Meridians are “chi” pathways in the body that connects external limbs to the internal organs. In this workshop, I will be teaching you how to work on some of these pathways through a warm-up series and a sequence of leg meridian stimulating movements. As well, I will share my knowledge on how it works. With this knowledge YOU will be able to support your health.

Overall good health needs balance. When your balance is maintained, your life quality is too. Issues related to menopause, PMS, menstruation, can be addressed through proper eating, sleep and release of toxins. Chi energy needs to flow proportionally and consistently for the organs in order to function properly and in a healthy manner. The basis to health is the energy that flows unobstructed and that is distributed evenly through the entire body. Imbalance in a meridian can in turn, bring imbalance to the organ it passes through.

There are many channels in the body documented
in both Chinese Medicine and Indian Ayurveda.
Both systems profess the idea of energy pathways travelling
in the body to connect the limbs with internal organs.

Learn a sequence that stimulates in particular the meridians of the legs, awakening your feminine flow. Your flow will be awakened deep in the fascia layers where the meridians cross and dwell. In turn, opening the passages and allowing more chi (qi) to transport blood, lymphatic fluids and messaging through the connective tissues of your lower body, to & through your pelvis, the home of your primary Dantian (energy center). Ultimately generating more balance and life force.

You will learn an effective meridian warm-up that gives your body a “meridian boost”. A warm up that can be used to start the day or anytime you feel the need to kickstart the movement of energy through your joints and lymphatic system. 

Traditionally, precise movements have been prescribed to stimulate these pathways to bring more vitality into the organs. They can be found in traditional martial arts, QiGong and in TAO YIN YOGA. In this workshop, you will learn some basic principles of Yin/Yang and the 12 major meridians. 

*Included in the workshop, are handouts with the warm-up series, the leg sequence and more,…plus a surprise bonus sequence!

Price: 895 kr. (max. 11 / min. 4 deltagere)

THIS COURSE IS OPEN TO EVERYONE WHO HAS A REGULAR YIN YOGA PRACTICE. 

You are encouraged & welcome to take notes. Bring your notebook and pen. 
– Bring your own lunch
– Tea, snacks & fruit will be served
– Wear comfortable layered clothing


Meditationskursus “SLOW DOWN” Find din stilhed
Lær at finde ro,…Lær at meditere

Kommer igen 2024

Meditationskursus både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation, kan dette kursus være med til at udvide din forståelse for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Og man kommer hjem med brugbare redskaber til selv at komme i gang.

Kursus vil inkludere :

 • Meditation
 • Visualisering
 • Åndedrætsøvelser (pranayama)
 • Øvelser i kropsbevidsthed
 • Yoga (Blid Yoga, Restorativ Yoga)
 • Principper for mindfulness

Pris:   2975 Kr

*Minimum 4 deltager,- max 8

LÆS MERE HER