Mit mål er
At fremme og støtte personlig- og spirituel udvikling og bevidsthed – 
ét sind, ét liv, én sjæl, én dag ad gangen.
At dele min viden og erfaring med de universelle love og principper i den oplevelse, vi kalder livet.
At støtte mig selv og andre i at huske at leve essensen og kraften af vores autentiske identitet.
At være et udtryk for glæde og kærlighed.
At have det sjovt!

I løbet af min levetid, har jeg personligt udviklet mig gennem flere karriereforløb indenfor musik, kultur og medie og som professionel arbejdet selvstændigt med at udvikle projekter i mere end 35 år som sanger, danser, radiovært & producer. Jeg har haft det privilegium at coache, holde foredrag, undervise i forandrings- og kreative processer for kvinder i forandring, unge såvel som erfarne fagfolk inden for kunst og store virksomheder, bl.a. i Siemens, Banedanmark, Novo Nordisk og Nycomed.

Sideløbende med mit professionelle erhvervsliv har jeg mødt udfordringerne ved at balancere mellem en familie og en kreativ karriere, skulle tilpasse mig en anden kultur som et resultat af at bo i Danmark, overlevet brystkræft, tab af familie og større livsforandringer.

“Gennem hele min kunstneriske karriere, vanskelige familietab og livstruende brystkræft, har jeg konstateret, at min viden om krop, sind og ånd bar mig igennem mange hårde tider med værdighed og indre ro.
Dette er, hvad jeg nu ønsker at give videre til dem, der søger forandring og ønsker at være aktiv medspiller i deres eget liv.” – Mia

Nu er arbejdet som liv/karriere coach for professionelle kunstnere, som proceskonsulent i dansk erhvervsliv, de kreative tankegange, kropsbevidstheden med følelsesmæssig og spirituel vækst kombineret i min praksis, fordi det er summen af disse kompetencer, der har ført mig til hvor jeg er i dag, og denne kombination har unikt forberedt mig til at gøre det arbejde, jeg føler mig kaldet til.

Som energi healer, yoga og meditations lærer, mentor/coach, kan jeg guide dig i at bruge yoga, chanting, meditation og andre metoder til at hjælpe dig genvinde styrke, fokus, balance og indre ro, så du kan leve et liv med mening, både personligt og professionelt.

“I am honoured to pass on my knowledge of energy medicine, while sharing, inspiring and healing,
to those that seek a more relaxed spiritual approach to being.” – Mia

BAGGRUND
Jeg er certificeret yogalærer i Hatha, Restorativ  & Yin Yoga Asia, med en baggrund i dans, musik og medier. 40 år karriere som professionel sanger/danser og projekter indenfor musik, kunst, kultur & medier (radio, video-reportage, speak, dokumentar).

Jeg har praktiseret yoga siden 1980. Det var med et helt konkret behov i tankerne at jeg begyndte at dyrke yoga. Jeg var i gang som sanger & danser og kunne mærke at yoga ville kunne hjælpe mig at komme ned i kroppen og finde balance.

Derudover er jeg uddannet coach og proceskonsulent, hvor jeg har siden 2004 holdt workshops både i eget regi og ude i virksomheder.  
Jeg arbejder med individuel 1:1 forløb, hvor kropsbevidsthed er en vigtig del af forløbet. Jeg holder løbende workshops og kurser.

YIN YOGA ASIA certificeret –  v/ Victor Chng
RESTORATIV YOGA v/ Sussie Jensen
YIN YOGA for Women’s Health & fertility v/ Dona Esteban
HATHA YOGA certificeret – v/ Charlotte Duus & Goran Tufekovic, DGI
HATHA for BREAST CANCER RECOVERY & BEYOND certificeret – v/ Camille Kitrell
MERIDIAN-LÆRE v/ Chaline Hyldgaard
ANATOMI TRAINS IN MOTION v/ Karen Gurtner

REIKI  v/ Reikimester Marge Lyles, Soloutions
KLANGPRAKTIKER og MASSØR – certificeret i Peter Hess Klangmassage v/ Nordlys
MEDITATION – v/ Svend Trier
MINDFULNESS – v/ Sille Lundquist, Resonans

SYSTEMISKE & NARRATIV Scandinavisk COACH uddannelse – DISPUK
     (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation)
NLP coaching grundkursus – v/ Inge Hajslund, Dreamkraft

Process konsulent – MAB Moving Arts In Business, Artlab
Art Based Coaching – ved Bodil Nielsen, Timeart

Løbende videreuddannelse indenfor YOGA, meditation, bevægelse & personlig udvikling blandt andet v/ Victor Chng, Janet Stone, Simon Krohn, Sussie Jensen, Robert Peng, Esther Ekhart, Kristine Marie Rost & Hilde Gudding.