Chakra afbalancering, ved brug af klangskåle og lyd-healing er med til at bring ro eller aktivere disse vigtige energi centre i vores krop på en smukke healende måde.

Chakraerne er centre i vores overordnede energisystem. De har ikke alene stor betydning for vores fysiske og psykiske velvære, men også for vores personlige og spirituelle udvikling.

Dine chakraer bliver påvirket af din krop og dit system. Samtidig virker de som energicentre, som påvirker din krop. Vi er ét stort system bestående af krop, sjæl, energi og lys og det hænger sammen på kryds og tværs i mange dimensionslag.
Hvert chakra varetager sig af både et fysisk og et psykisk livsområde som afspejler vores måde at fungere på i livet, på jobbet, i vores relationer, i kærlighedslivet og i troen på os selv. Chakraerne indeholder med andre ord en spirituel livslærdom eller udfordring. Så hvis din krop (eller dit sind) er i ubalance, kommer dine chakraer i ubalance og det samme den anden vej rundt. Vores chakraer kan være i ubalance på to måder. De kan være underaktive eller de kan være overaktive.

Det kan en chakrahealing, ved brug af klangskåle og lyd-healing, være med til at gøre noget ved.

Skålerne harmoniserer

Skålene placeres på kroppen og slås an og udsender lydbølger med forskellige frekvenser der blidt og nænsomt går ind i kroppen og forløser selv dybtliggende spændinger.
Lyden pulserer, harmoniserer og giver fornyet energi, og en helt ubeskrivelig indre ro.

Lydhealing skaber resonans

Via lydhealing, bruger jeg stemmen for at skabe resonans i krop, følelser og tanker.  Gennem disse lyd-impulser få du hjælp til at genskabe bevægelse i krop, følelser og tanker. Det hele har vibration, også kroppens celler har frekvenser. Resonansen sætter en helende bevægelse i gang, en proces som også hjælper med at opløse blokeringer, eller aktivere healende kræfter.

CHAKRA AFBALANCERING v/ klangskåle & lyd-healing (60 min inkl. samtale)
3 x – 2100 kr. 
1 x – 750 kr. 

Chakra afbalancering v/ klangskåle (ca. 45 min inkl. samtale)

1 x – 575 kr.