…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 3. juni 
kl. 19:00 – ca. 21:30

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet. Healingen ofte handler om at bringe balance i kroppens energiflow…Tid til ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-healing & blid bevægelse 
Mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft og glæden ved bevægelse og bevidsthed i kroppen. 

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Vi hengiver os til chantings befriende lyd og intentionens styrke. Yogaens lyd er *Bhakti yoga.

Kortlæsning & ritualer
For at hjælpe dig til at forstå din nuværende situation, så du kan få et bedre grundlag, til at foretage positive ændringer. Dette giver dig bedre muligheder for, at manifestere dine mål og drømme i fremtiden.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding og derved HEALING. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

*Bhakti yoga er en vej til udvikling, der går igennem de universelle principper for hengivenhed, kærlighed og rene følelser: Hengivenhed til den kraft, som er i alt og alle, kærlighed til alt levende samt forøget evne til at kanalisere følelsesmæssige påvirkninger.
_______________________________________
Pris: 300 kr.

mandag d. 3. juni

mandag d. 2. september

mandag d. 30. september

SINGING BOWL SOUND BATH w Mia Martinez from Mia Martinez on Vimeo.

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE

KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Har du mulighed for at samle 5- 10 deltagere, opretter jeg gerne et kursus specielt til jer.
Er i en gruppe som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail: KONTAKT