…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez


mandag d. 29. august

kl. 19:00 – ca. 21:00

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet. Healingen ofte handler om at bringe balance i kroppens energiflow…Tid til ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-bad
Sammen vil vi brug vores stemmer og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft. I nogen Bija mantraer eller toning som åbne, styrke og balancere chakraerne vil du bliv guidet i.

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Vi hengiver os til chantings befriende lyd og intentionens styrke. Yogaens lyd er *Bhakti yoga.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding og derved HEALING. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

*Bhakti yoga er en vej til udvikling, der går igennem de universelle principper for hengivenhed, kærlighed og rene følelser: Hengivenhed til den kraft, som er i alt og alle, kærlighed til alt levende samt forøget evne til at kanalisere følelsesmæssige påvirkninger.

_______________________________________
Pris: 200 kr.

kl. 19 – ca. 21

mandag d. 29. august 

mandag d. 26. september 

mandag d. 24. oktober 

 

mandag d. 21. november

mandag d. 19. december

SINGING BOWL SOUND BATH w Mia Martinez from Mia Martinez on Vimeo.


HEALENDE CIRKEL
– 3x Klippekort 
Pris:
550 kr.       (*gyldigt 6 måneder)

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE

KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Er i minimum 5 personer, som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail: KONTAKT