“AFSPÆNDING MED KLANGSKÅLE” v/ Mia Martinez

Lørdag d. 4. maj 2024
kl. 9:30 – ca. 14:30

Er du nysgerrig på klangens toner og vibrationer, og har du lyst til selv at få skålene i hænderne, så er dette kursus måske noget for dig.

Introduktionskursus er for dig der ønsker at tag det første skridt ind i klangensverden.
På de 4 timer fordyber vi os i klangskålene. Først fortæller jeg om skålenes historie for at derefter lege med lyden så du lærer skålene langsomt at kende, og får en god fornemmelse af, hvad klangskålene kan.

Du vil prøve nogle enkle teknikker på din egen krop. Jeg lære dig at sætte skålene på kroppen for at opleve både deres beroligende og vitaliserende vibrationer. Du vil både give og modtage en enkel klangafspænding.

Vi starter og slutter dagen med en klangmeditation.

(Du har mulighed for at købe en universalskål med hjem samt en kølle. Jeg kan skaffe andre skåle og køller til dig, hvis du ønsker det.)

Max 6 deltagere

Pris: 895 kr.

PRAKTISK
– Te & snaks serveres
– Tag eget frokost med
– Gratis parkering ved Huset Namastes syd side.

*Jeg er uddannet og certificeret KLANGPRAKTIKER / MASSØR i Peter Hess Klangmassage v/ Nordlys


En indgang til Klangmassagens univers

Klangmassage er en behandling med lyd og vibration fra tibetanske og indiske syngeskåle direkte på kroppen. Introduktionskurset er en invitation til stifte bekendtskab med Peter Hess Klangmassage systemet, og giver dig mulighed for at opleve, hvad Klangmassage kan gøre for dig. 

I Tyskland og i de omkringliggende lande er Klangmassage en anerkendt terapeutisk og pædagogisk metode, som både benyttes at privatpraktiserende terapeuter og massører, på pædagogiske institutioner, i fysioterapi, børnehaver, skoler, handikaparbejde, hospitaler, hospice m.m.

*Du kan tage hele Klangmassage uddannelsen på NORDLYS – Peter Hess Akademi i Silkeborg eller København. Hvis du tilmelder dig Klangmassage I indenfor 6 måneder efter introduktionskurset får du kr. 300,- i rabat. 

Har du mulighed for at samle 4-6 deltagere, opretter jeg gerne et kursus specielt til jer.