“Jeg fandt min næste yogalærer i dag, Mia Martinez, efter lang tids søgen. Pludselig var hun der, med styrke og sårbarhed, spiritualitet og grounding, power og åbent hjerte. Jeg er hjemme,… Jeg er taknemmelig.”

– Pernille Simmelsgaard


“Mia laver en smuk, feminin og stærk yoga, altid med en intuitiv indgang. Hun kan lave billeder så korrigeringen bliver optimal, og får den feminine kraft frem i mig… Meget dygtig yogalærer.”

–  Sidsel Sofie Sommer


“Mia er erfaren yogi, super inspirerende og kæder krop og psyke sammen på en klog, glad, energisk og kærlig måde.”

– Dina Bjørnholdt


“Jeg har af flere omgange fået 1 : 1 yoga sessioner hos Mia Martinez. Hun har været en utrolig omsorgsfuld og kærlige mentor, og det har været helt fantastisk at få tilpasset de enkelte øvelser til lige netop mit aktuelle behov. Mia guidede mig med ro, tydelighed og klarhed ind i øvelserne, hvilket betyder, at jeg har følt mig meget tryg i, præcis hvordan yoga stillingerne skulle foretages. Jeg vil helt klart blive ved at komme hos hende, og kan anbefale hende på det varmeste.”

– Inge Hajslund, psykoterapeut og forfatter


“Fantastisk stemning og atmosfære… jeg er lige startet og er vild med nærværet Mia imødekommer dig med !!! Skulle have tilvalgt dette for mig selv for længe siden – hun har mine varmeste anbefalinger og glæder mig til mange flere yoga timer her ! “

– Nadia Vejle Bank Cadovius


“Det er et dejligt sted med en afslappende og positiv atmosfære. Jeg kommer altid hjem med mere energi og positiv sind.”

– Maria Del Amor Cano Rosenvold


“Tusind tak for en fantastisk aften, der efterlod mig i dyb ro med mig selv. Jeg sætter så uendelig stor pris på den måde, du med din viden og erfaring guider os. Hver gang jeg har været hos dig, går jeg derfra med fornyet energi og indre ro. Jeg tager nye måder at finde roen i mig selv med og finder ny inspiration til at takle hverdagen kreativt og med mere overskud. Jeg håber, at du bliver ved med at sprede din inspiration til glæde for din omverden.”

– Jeanette Hesthaven


“Tak for et dejligt arrangement hos dig i Huset Namasté. Jeg synes at der var en dejlig warm stemning og en masse nyt, som jeg kunne relatere til. Jeg var også glad for at møde de dejlige kvinder, der var med til kurset. Virkelig en vellykket dag.”

– Marielle Sundø


“Super dejlig dag, en husker på hvor godt det er at være i kroppen… indre ro og afslapning samt nærvær.”

– Vibeke Olsen


“Jeg kom ned i mig selv, fik lyttet til mig selv og fandt en dyb afslapning og ro.”

– Lone Folander


“Jeg følte at Mia var hos mig hele vejen – fantastisk!”

– Cecilie Johansen


“Professionelt, kærligt guidet, med stor ro og udstråling.”

– Søs Christensen


Om 1 DAYS RETREAT – Restorative Yoga & Silent meditation:
“Har opdaget at jeg har ikke ‘gået tur’ i naturen på den måde, siden min søn var lille og vi talte om det vi så. Det var også sådan at gå tur som barn. Fantastisk med stille refleksion i naturen.”

– Anne-Mette Lange


An inspirational FACEBOOK page for all yogis.
Thoughts & music for reflection & quieting the mind.
Yoga tips & poses to enhance your body mindful spirit practice.

TILMELD DIG HER >