YOGA og MEDITATION giver dig mulighed for fordybelse. Nogle gange er det rart at få hjælp til selvHELbredelse, hvor du tager tid til at genopdage, genoplade og genskabe din krop, sind og ånd.


Download
MEDITATION KÆRLIGHED & VENLIGHED v/ Mia Martinez 

En meditation som fremmer empati & følelsen af samhørighed.💛
Det er så vigtigt at vi bruger kærlighed og venlighed som vejen tilbage til vores kerne. Som modgift til stress, til frygt, vil disse 30 min. ændre din indre kompas.

I meditation på kærlig venlighed, har vi fokus på alt det gode i os selv og i andre mennesker. Den er en meditation der åbner for hjertefølelserne som: håb, medfølelse, kærlighed, venlighed, og taknemmelighed.
Denne meditationen hjælper ganske enkelt til at have empati med os selv og andre mennesker og bringer os tilbage til oplevelsen af at være samhørig med andre mennesker og det som er større end os selv. At meditere på kærlig venlighed tranformere følelsen af frygt til at være åben, rummelig og medfølende over for de følelser, man har. Accepten og medfølelsen er det, man forstår ved Loving Kindness.

*Meditationen stammer oprindeligt fra buddhismen. Ifølge den buddhistiske lærer er modgiften mod frygten meditationen på kærlig venlighed. Kærlig venlighed er den danske oversættelse af begrebet Loving Kindness.

Pris: 99 Kr.   


Live Streaming
KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 20. april
kl. 18:30 – ca. 19:30

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Aum-bad
Sammen vil vi synge den universale OM og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af tonens healende kraft.

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Chanting er Bhakti yoga. Bhakti yoga er yogaens lyd.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

_______________________________________
Live Streaming – pris:
 100 kr.

Efter du har booket, vil du modtag et ZOOM link via e-mail på selve dagen.
BOOK SENEST 1 time før!!

mandag d. 20 april.  

_______________________________________
Pris:
150 kr.

mandag d. 25. maj.  

mandag d. 22. juni   


KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL
– 3x Klippekort 
Pris:
415 kr.       (*gyldigt 6 måneder)

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE


FULDMÅNE HEALING CIRCLE – “Under Åben Himmel”
v/ Mia Martinez og Pernille Simmelsgaard

mandag d. 4. maj
kl. 18:30 – ca. 20

Udendørs fuldmånecirkler, omkring bålet i skoven ved Kalkgaarden. Oplev magien ved at være ude og omgivet af naturen og månens kraft og den dybe forbindelse til din egen og naturens visdom.

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes i givende og nærende fælleskaber, hvor empati og meningsfuldhed er i centrum. 2020 kalder os frem i vores autentiske selv, og i vores sande empowerment og potentiale. Du inviteres derfor til at træde ind i et nyt årti, med hjertet forrest, dybt forbundet med Moder Jord, universets visdom, intuition og handlekraft.

I cirklen skabes rum til et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre dit hjerte og din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

Med trommerejser, Bhakti Yoga dvs. ritualer, chanting, lydhealing og bevægelse, samt elementer fra Indisk, Tao og Indiansk visdom, guides du i et blidt, omsorgsfuldt og meditativt rum, hvor du kan give slip og favne dig selv påny. Så du kan leve med større balance, bæredygtighed og mening og skabe din nye historie fra et stærkt og kærligt sted.

Husk tøj efter forhold & tag din egen yogamåtte, et tæppe med evt. en pude at sidde på.
Begrænset plads – max 14 deltagere.
Sted: Leaders by Heart – Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum
*I tilfælde af regn holder vi det i Huset Namaste, Farum Hovedgade 54,1. sal, 3520 Farum. 

Pris:  175 kr.

kl. 18.30 – ca. 20:30

mandag d. 4. maj  

 


KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Er i minimum 5 personer, som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail: KONTAKT


MEDITATIONS KURSUS

SLOW DOWN – Find din stilhed
Lær at finde ro,…Lær at meditere

4x hver anden onsdag  kl. 19 – ca. 20:30
d. 29/4, 13/5, 27/5, 10/6

Meditations kursus både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation, kan dette kursus være med til at udvide din forståelse for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Og man kommer hjem med brugbare redskaber til selv at komme i gang.

Den verden, vi lever i, har aldrig været mere kompleks, hektisk og tempofyldt. For meget “støj”forhindrer os i at kunne finde den ro, vores sind og krop har brug for…men livet behøver ikke at være sådan!

Det er efterhånden veldokumenteret at meditation og mindfulness er virkningsfulde redskaber til at reducere og forebygge stress og øge ens psykiske og fysiske velbefindende, og på sigt kan disse metoder også hjælpe DIG til at opnå øget selvindsigt og udvikling af en større bevidsthed.

“There is more to life than increasing its speed.“ Gandhi

Ved dette kursus vil jeg introducere dig for nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Resultatet vil være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance.

“Learn to enjoy the slow dance of life today” – Mia Martinez

Meditation er ikke et entydigt begreb, men dækker over mange forskellige metoder, skoler og retninger. Det kan være vanskeligt for nybegyndere at orientere sig i dette brogede landskab og finde ud af, hvordan man bedst kan komme i gang med at meditere. Her vil du får nogle brugbare guidelines.

SLOW DOWN giver dig et solidt grundlag til at blive bedre til at mærke efter og derved komme i bedre kontakt med dig selv. Med en kombination af simple effektive metoder, lærer vi at frigøre spændinger og optimere vores evne til at finde fred og balance i både vores krop og sind.

Vi vil under kursusforløbet træne en bred vifte af meditations- og afspændingsteknikker, kropsbevidsthed, således at du får mulighed for at tilegne dig præcis den meditationsform, som passer din temperament og livsstil. (Den formelle (siddende) meditation vil dog være gennemgående).

Kursus vil inkludere :

  • Meditation
  • Visualisering
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Øvelser i kropsbevidsthed
  • Yoga (Blid Yoga eller/og Restorativ Yoga)
  • Principper for mindfulness

Pris … 3000 kr.   

*Minimum 4 deltager,- max 9

Med minimum 4 deltagere, kan et kursus oprettes
Skriv en e-mail: KONTAKT