YOGA og MEDITATION giver dig mulighed for fordybelse. Nogle gange er det rart at få hjælp til selvHELbredelse, hvor du tager tid til at genopdage, genoplade og genskabe din krop, sind og ånd.


KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL
…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 24. februar
kl. 18:30 – ca. 20:00

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet.

Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Derefter vil der vil blive mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring et eksistentielt eller spirituelt emne.

Sammen vil vi synge den universale OM og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af tonens healende kraft.

I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Chanting er Bhakti yoga. Bhakti yoga er yogaens lyd.

Til sidst vil der være en liggende klangmeditation med fokus på dyb afspænding. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

Pris: 150 kr.

mandag d. 24. februar   

mandag d. 23. marts   

mandag d. 20 april. 
mandag d. 25. maj
mandag d. 15. juni 

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE


FULDMÅNE HEALING CIRCLE
v/ Mia Martinez og Pernille Simmelsgaard

mandag d. 10. februar
kl. 18:30 – ca. 20

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes i givende og nærende fælleskaber, hvor empati og meningsfuldhed er i centrum. 2020 kalder os frem i vores autentiske selv, og i vores sande empowerment og potentiale. Du inviteres derfor til at træde ind i et nyt årti, med hjertet forrest, dybt forbundet med Moder Jord, universets visdom, intuition og handlekraft.

I cirklen skabes rum til et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre dit hjerte og din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

Med trommerejser, ritualer, chanting, lydhealing og bevægelse, samt elementer fra indisk og indiansk visdom, guides du i et blidt, omsorgsfuldt og meditativt rum, hvor du kan give slip og favne dig selv påny. Så du kan leve med større balance, bæredygtighed og mening og skabe din nye historie fra et stærkt og kærligt sted.

Tag din egen yogamåtte, et tæppe & evt. en pude at sidde på.
Deltagelse i YOGAen er frivilligt.

HUSET NAMASTE
Farum Hovedgade 54, 1. sal
3520 Farum

Pris:  175 kr.

kl. 18.30 – ca. 20:30
mandag d. 10. februar  
mandag d. 9. marts   
mandag d. 6. april   

mandag d. 4. maj

 


KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Er i minimum 5 personer, som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail til: mia@husetnamaste.dk


MEDITATIONS KURSUS

SLOW DOWN – Find din stilhed
Lær at finde ro,…Lær at meditere

Meditations kursus både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation, kan dette kursus være med til at udvide din forståelse for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Og man kommer hjem med brugbare redskaber til selv at komme i gang.

Den verden, vi lever i, har aldrig været mere kompleks, hektisk og tempofyldt. For meget “støj”forhindrer os i at kunne finde den ro, vores sind og krop har brug for…men livet behøver ikke at være sådan!

Det er efterhånden veldokumenteret at meditation og mindfulness er virkningsfulde redskaber til at reducere og forebygge stress og øge ens psykiske og fysiske velbefindende, og på sigt kan disse metoder også hjælpe DIG til at opnå øget selvindsigt og udvikling af en større bevidsthed.

“There is more to life than increasing its speed.“ Gandhi

Ved dette kursus vil jeg introducere dig for nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Resultatet vil være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance.

“Learn to enjoy the slow dance of life today” – Mia Martinez

Meditation er ikke et entydigt begreb, men dækker over mange forskellige metoder, skoler og retninger. Det kan være vanskeligt for nybegyndere at orientere sig i dette brogede landskab og finde ud af, hvordan man bedst kan komme i gang med at meditere. Her vil du får nogle brugbare guidelines.

SLOW DOWN giver dig et solidt grundlag til at blive bedre til at mærke efter og derved komme i bedre kontakt med dig selv. Med en kombination af simple effektive metoder, lærer vi at frigøre spændinger og optimere vores evne til at finde fred og balance i både vores krop og sind.

Vi vil under kursusforløbet træne en bred vifte af meditations- og afspændingsteknikker, kropsbevidsthed, således at du får mulighed for at tilegne dig præcis den meditationsform, som passer din temperament og livsstil. (Den formelle (siddende) meditation vil dog være gennemgående).

Kursus vil inkludere :

  • Meditation
  • Visualisering
  • Åndedrætsøvelser (pranayama)
  • Øvelser i kropsbevidsthed
  • Principper for mindfulness
  • Yoga (Tao Yin Yoga, Blid Hatha Yoga eller/og Restorativ Yoga)

4 x 90 min.

1:1 pris … 3500 kr.
*Gruppe pris … 3000 kr. per person

*Med minimum 4 deltagere, kan et kursus oprettes
Skriv en e-mail til : mia@husetnamaste.dk