KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL
…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 8. februar
kl. 18:30 – ca. 20:00

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet. Healingen ofte handler om at bringe balance i kroppens energiflow…Tid til ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-bad
Sammen vil vi brug vores stemmer og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft. I nogen Bija mantraer eller toning som åbne, styrke og balancere chakraerne vil du bliv guidet i.

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Vi hengiver os til chantings befriende lyd og intentionens styrke. Yogaens lyd er *Bhakti yoga.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding og derved HEALING. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

*Bhakti yoga er en vej til udvikling, der går igennem de universelle principper for hengivenhed, kærlighed og rene følelser: Hengivenhed til den kraft, som er i alt og alle, kærlighed til alt levende samt forøget evne til at kanalisere følelsesmæssige påvirkninger.

OBS! Max 9 deltagere

_______________________________________
Pris:
175 kr.

2021
mandag d. 8. februar.  

mandag d. 8. marts.  

mandag d. 12. april.  

mandag d. 10. maj.  

mandage d. 7. juni.  

SINGING BOWL SOUND BATH w Mia Martinez from Mia Martinez on Vimeo.


HEALENDE CIRKEL
– 3x Klippekort 
Pris:
495 kr.       (*gyldigt 6 måneder)

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE


FULDMÅNE HEALING CIRCLE v/ Mia Martinez og Pernille Simmelsgaard

tirsdag d. 26. januar (via ZOOM)
kl. 19:00 – ca. 20:30

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes i givende og nærende fælleskaber, hvor empati og meningsfuldhed er i centrum. 2021 kalder os frem i vores autentiske selv, og i vores sande empowerment og potentiale. Du inviteres derfor til at træde ind med hjertet forrest, dybt forbundet med Moder Jord, universets visdom, intuition og handlekraft.

I cirklen skabes rum til et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre dit hjerte og din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

Med trommerejser, Bhakti Yoga dvs. ritualer, chanting, lydhealing og bevægelse, samt elementer fra Indisk, Tao og Indiansk visdom, guides du i et blidt, omsorgsfuldt og meditativt rum, hvor du kan give slip og favne dig selv påny. Så du kan leve med større balance, bæredygtighed og mening og skabe din nye historie fra et stærkt og kærligt sted.

Husk at tag din egen yogamåtte, et tæppe med evt. en pude at sidde på.
Begrænset plads – max 10.

Pris:  150 kr. (kl 19 – 20:30)
tirsdag d. 26. januar. 

Det vil forgår både siddende foran skærmen og liggende, så husk at have din yogamåtte el. underlag, et tæppe, evt. en pude klar.

Tilmelding senest kl. 12 tirsdag d. 26/1.
Du får sendt et ZOOM link via email i løbe af dagen. (ZOOM instrux: HER)

________________________________
Pris:  175 kr. (kl 18.30 – 20:30)
tirsdag d. 23. februar.  

tirsdag d. 23. marts.  

tirsdag d. 27. april.  

tirsdag d. 25. maj.  
tirsdag d. 22. juni.  

HEALENDE CIRKEL – 3x Klippekort 
Pris:
495 kr.       (*gyldigt 6 måneder)


KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Er i minimum 5 personer, som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail: KONTAKT