KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL
…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 19. oktober
kl. 18:30 – ca. 20:00

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-bad
Sammen vil vi synge den universale OM og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af tonens healende kraft. I nogen tilfælde vil det være en af de anders bija mantraer eller toning som åbne, styrke og balancere chakrane.

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Chanting er Bhakti yoga. Bhakti yoga er yogaens lyd.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

OBS! Max 10 deltagere

_______________________________________
Pris:
150 kr.

mandag d. 19. oktober   

mandag d. 16. november.  

mandag d. 14. december.  

SINGING BOWL SOUND BATH w Mia Martinez from Mia Martinez on Vimeo.


KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL
– 3x Klippekort 
Pris:
415 kr.       (*gyldigt 6 måneder)

*Se video om KLANG & VAND her:     KLANGMASSAGE


FULDMÅNE HEALING CIRCLE – “Under Åben Himmel”
v/ Mia Martinez og Pernille Simmelsgaard

OBS! Max 10 deltagere.

Tirsdag d. 29. september 
kl. 19 – ca. 21

Sidste udendørs fuldmånecirkler, omkring bålet ved Farum Sø lige for bunden af Skulptur Parken. Oplev magien ved at være ude og omgivet af naturen og månens kraft og den dybe forbindelse til din egen og naturens visdom.

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes i givende og nærende fælleskaber, hvor empati og meningsfuldhed er i centrum. 2020 kalder os frem i vores autentiske selv, og i vores sande empowerment og potentiale. Du inviteres derfor til at træde ind i et nyt årti, med hjertet forrest, dybt forbundet med Moder Jord, universets visdom, intuition og handlekraft.

I cirklen skabes rum til et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre dit hjerte og din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

Med trommerejser, Bhakti Yoga dvs. ritualer, chanting, lydhealing og bevægelse, samt elementer fra Indisk, Tao og Indiansk visdom, guides du i et blidt, omsorgsfuldt og meditativt rum, hvor du kan give slip og favne dig selv påny. Så du kan leve med større balance, bæredygtighed og mening og skabe din nye historie fra et stærkt og kærligt sted.

Husk at tag din egen yogamåtte, et tæppe med evt. en pude at sidde på.
Begrænset plads – max 11.
Sted:  Vi mødes 18:45 ved skiltet lige udenfor hegnet i
Huset Namaste, Farum Hovedgade 54, 1.sal, 3520 Farum (I tilfælde af regn bliver det holdt indendørs)

Pris:  175 kr.

tirsdag d. 29. september 

____________________________
mandag d. 2. november 

mandag d. 30. november  

*NYTÅRS FULDMÅNE – ONSDAG d. 30. december kl. 18:30 – ca. 20:30
Pris:  200 kr. (inkl.bobler)  


KLANGMEDITATION (ude af Huset)

Er i minimum 5 personer, som kunne tænke jer at prøve en klangmeditation – kontakt mig venligst, så finder vi en dato.

Jeg kommer også gerne ud i virksomheder og institutioner.

Send en e-mail: KONTAKT