JANUAR

Tirsdag d. 26. januar kl. 19:00 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL via ZOOM v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez

FEBRUAR

VINTER / FORÅR sæson – RESTORATIV YOGA  “FREDAGS CHILL” FORLØB –  5x fredage kl.15:30 – 17:30

Mandag d. 8. februar kl. 18.30 – 20:00 KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

Lørdag d. 27. februar kl. 9:30 – 15:00 – Heldags fordybelse “SACRED SOUNDS” …Giv din sjæl en stemme

Tirsdag d. 23. februar kl. 18:30 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez

MARTS

Mandag d. 8. marts kl. 18.30 – 20:00 KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

Lørdag d. 13. marts kl. 9:30 – 13:00 – RESTORATIV YOGA – Workshop “GØREN til VÆREN”

Tirsdag d. 23. marts kl. 18:30 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez

Lørdag d. 27. marts kl. 9:30 – ca. 15:00 – Kursus AWAKENING YOUR FEMININE FLOW…Yin Yoga Asia For Womens Health

APRIL

Mandag d. 12. april kl. 18.30 – 20:00 KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

Tirsdag d. 27. april kl. 18:30 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez

MAJ

Mandag d. 10. maj kl. 18.30 – 20:00 KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

Tirsdag d. 25. maj kl. 18:30 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez

JUNI

Mandag d. 7. juni kl. 18.30 – 20:00 KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

Tirsdag d. 22. juni kl. 18:30 – 20:30 FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL v/ Pernille Simmelsgaard & Mia Martinez


RESTORATIV YOGA  “FREDAGS CHILL” 

VINTER/FORÅR 2021
fredage fra kl. 15:30 – 17:30

Vi mødes en gang ca. hver 30 dage, hvor jeg guider dig igennem 2 timers restorative yoga. Den restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Skab balance i dit nervesystem og styrke din immunforsvar. Være med til at både giv slip og lade om.

Max 6 deltager!

UDSOLGT! Hold 1 – 12/2, 5/3, 9/4, 7/5, 4/6
UDSOLGT! Hold 2 – 19/2, 26/3, 23/4, 28/5, 18/6

5x fredage
Pris … 1375 kr.
Hold 3 – 26
/2, 12/3, 16/4, 21/5, 11/6  

Disse hold foregår på faste forløb. Med opstart flere gange årligt.KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL

…Klang, sang & samvær v/ Mia Martinez

mandag d. 8. februar
kl. 18:30 –  ca. 20:00

Lyt til beroligende og blide toner fra klangskåle i en healende cirkel hvor du bliver nænsomt guidet. Healingen ofte handler om at bringe balance i kroppens energiflow…Tid til ro og afslapning i kroppen og ro i tankerne.

Healende fællesskab under Nymånens energi
Jeg sørg for at guide cirklen undervejs mens vi deler vores tanker i fællesskab. Der er mulighed for uddybende dialog og refleksion omkring hvad man har på hjertet. Det kan være et eksistentielt eller spirituelt emne som man gerne vil fordybe sig til under lyden af klangens magi.

Klangmeditation
Aftenerne vil blive indledt med en guidet siddende meditation til lyden af klangskålene. Når vi mediterer med klangenes toner, vibes og frekvenser, sænkes vores hjernebølger betydeligt hurtigere end ved almindelig meditation. Man behøver ikke at have gået til meditation før da klangen vil bringe dig hurtigt ind til din indre stilhed.

Lyd-bad
Sammen vil vi brug vores stemmer og give hinanden mulighed for at blive omfavnet af vores egen tones healende kraft. I nogen Bija mantraer eller toning som åbne, styrke og balancere chakraerne vil du bliv guidet i.

Chanting
I fællesskab vil vi synge fra hjertet i CHANT…celebrating life and the joy of empowerment!! Vi hengiver os til chantings befriende lyd og intentionens styrke. Yogaens lyd er *Bhakti yoga.

Klangbad
Til sidst, en liggende KLANGBAD med fokus på dyb afspænding og derved HEALING. Oplev lydbølger og frekvenser, pak dig nænsomt ind med lyde og befri tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og klang breder sig ud i kroppen.

*Bhakti yoga er en vej til udvikling, der går igennem de universelle principper for hengivenhed, kærlighed og rene følelser: Hengivenhed til den kraft, som er i alt og alle, kærlighed til alt levende samt forøget evne til at kanalisere følelsesmæssige påvirkninger.

_________________________________

*Begrænset plads – max 9 deltager

Pris:   175 kr.

mandag d. 8. februar.  

mandag d. 8. marts.  

mandag d. 12. april.  

mandag d. 10. maj.  

mandage d. 7. juni.  


HEALENDE CIRKEL
– 3x Klippekort 
Pris:
495 kr.       (*gyldigt 6 måneder)


FULDMÅNE HEALENDE CIRKEL – et healende fællesskab v/ Mia Martinez & Pernille Simmelsgaard

via ZOOM
tirsdag d. 26. januar
kl. 19:00 – ca. 20:30

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes i givende og nærende fælleskaber, hvor empati og meningsfuldhed er i centrum. 2021 kalder os frem i vores autentiske selv, og i vores sande empowerment og potentiale. Du inviteres derfor til at træde ind med hjertet forrest, dybt forbundet med Moder Jord, universets visdom, intuition og handlekraft.

I cirklen skabes rum til et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre dit hjerte og din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

Med trommerejser, Bhakti Yoga dvs. ritualer, chanting, lydhealing og bevægelse, samt elementer fra Indisk, Tao og Indiansk visdom, guides du i et blidt, omsorgsfuldt og meditativt rum, hvor du kan give slip og favne dig selv påny. Så du kan leve med større balance, bæredygtighed og mening og skabe din nye historie fra et stærkt og kærligt sted.

Pris:  150 kr. (kl. 19 – 20:30)
tirsdag d. 26. januar.  

Det vil forgår både siddende foran skærmen og liggende, så husk at have din yogamåtte el. underlag, et tæppe, evt. en pude klar.

Tilmelding senest kl. 12 tirsdag d. 26/1.
Du får sendt et ZOOM link via email i løbe af dagen. (ZOOM instrux: HER)

___________________________

Husk at tag din egen yogamåtte, et tæppe med evt. en pude at sidde på.

Begrænset plads – max 10.

Pris: 175 kr. (18:30 – 20:30)
tirsdag d. 23. februar.  
tirsdag d. 23. marts.  
tirsdag d. 27. april.  
tirsdag d. 25. maj.  
tirsdag d. 22. juni.  

HEALENDE CIRKEL – 3x Klippekort 
Pris:
495 kr.       (*gyldigt 6 måneder)


Workshoppen YIN / YANG & KLANG
…Skabe ro & rum

kl. 9:30 -14:00

En workshop hvor du får mulighed for at skabe det bedste vikår i krop, sjæl og sind. En dag hvor du kan kigge indad, kigge på dit liv og på dine ønsker i livet i løbet af workshoppens forskellige faser. Giv dig selv muligheden for at starte på en frisk, og tiltrække de ting du ønsker skal fylde i dit liv.

Vi bruger Mindful Hatha Yoga, Tao Yin Yoga,  Bhakti Yoga (chanting) og Klangskålene som effektfulde værktøjer til at skabe roen og rum, til at mærke efter hvad vi ønsker og derved være i stand til at bedre at sætte en klar intention, vores “SANKALPA”, for den kommende tid.

Sankalpa er, for at sige det enkelt, en intention skabt af hjertet
– et løfte eller et dybt indre løfte til sig selv.

Sankalpa’en bliver DIN erklæring, som igen og igen,
kan minde dig om din sande natur og guide dig i dine valg.

Dagen starter med en guided KLANGMEDITATION hvor vi får mulighed for at lande i kroppen.

Derefter vil vi arbejde igennem alle vores chakraer med den mere dynamiske YANG energi af HATHA YOGA. Klassiske yogastillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt (pranayama). HATHA YOGAS dynamiske YANG stillinger vil støtte dig i at balancere dine chakraer og kom af med det du ikke længere har brug for, så at prana (livs-energi) kan strømme.

Efter frokost vil vi med TAO YIN YOGA, trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet.  TAO YIN YOGAS lange og intense meditative stillinger stimulere dine meridianbaner (energikanaler) så du kan give slip på blokeringer og åbne op for mere energi, mere chi  – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

CHANTING og KLANGSKÅLENE vil være den røde tråd gennem hele workshoppen. Lydens beroligende bølger vil understøtte vores refleksioner hver især, så vi kan bedre mærke hjertets ønsker. CHANTING kan opfattes som lydens yoga. Chanting har en dyb og virkningsfuld effekt på ens bevidsthed og har en blid, rensende og vitaliserende påvirkning. KLANGSKÅLENE befrier tankernes strøm og kroppens spændinger, mens du oplever nuets kraft og vibrationer breder sig ud i kroppen.

Pris:  595 kr.

Te, frugt & snacks serveres
(evt. tag din egen frokost med)

*Begrænset pladser – max 8 deltager (min 5)


MeditationsKursus
SLOW DOWN – FIND DIN STILHED
Lær at finde ro …lær at meditere

4X onsdage
kl. 19:00 – ca. 20:30

Meditationskursus både for nybegyndere og for mennesker, som har erfaring med meditation, kan dette kursus være med til at udvide din forståelse for meditationens anvendelsesmuligheder og for principperne bag. Og man kommer hjem med brugbare redskaber til selv at komme i gang.

“There is more to life than increasing its speed.“ – Gandhi

Den verden, vi lever i, har aldrig været mere kompleks, hektisk og tempofyldt. For meget “støj” forhindrer os i at kunne finde den ro, vores sind og krop har brug for…men livet behøver ikke at være sådan!

Psykiske og fysiske velbefindende
Det er efterhånden veldokumenteret at meditation og mindfulness er virkningsfulde redskaber til at reducere og forebygge stress og øge ens psykiske og fysiske velbefindende. På sigt kan disse metoder også hjælpe DIG til at opnå øget selvindsigt og udvikling af en større bevidsthed.

Klarhed og indre balance
Ved dette meditationskursus vil jeg introducere dig for nogle enkle og virkningsfulde meditationsmetoder, som de fleste kan anvende i hverdagen med betydeligt udbytte. Resultatet vil være større indre ro, selv i pressede situationer, og en bedre evne til at møde livets store og små udfordringer med overskud, klarhed og indre balance.

“Learn to enjoy the slow dance of life today” – Mia Martinez

Meditation er ikke et entydigt begreb, men dækker over mange forskellige metoder, skoler og retninger. Det kan være vanskeligt for nybegyndere at orientere sig i dette brogede landskab og finde ud af, hvordan man bedst kan komme i gang med at meditere. Her vil du får nogle brugbare guidelines.

Meditationskursus “SLOW DOWN” giver dig et solidt grundlag til at blive bedre til at mærke efter og derved komme i bedre kontakt med dig selv. Med en kombination af simple effektive metoder, lærer vi at frigøre spændinger og optimere vores evne til at finde fred og balance i både vores krop og sind.

Vi vil under kursusforløbet træne en bred vifte af meditations- og afspændingsteknikker, kropsbevidsthed, således at du får mulighed for at tilegne dig præcis den meditationsform, som passer din temperament og livsstil. Den formelle (siddende) meditation vil dog være gennemgående.

Kursus inkludere :

 • Meditation
 • Visualisering
 • Åndedrætsøvelser (pranayama)
 • Øvelser i kropsbevidsthed
 • Yoga (Blid Yoga, Restorativ Yoga)
 • Principper for mindfulness

Pris … 3000 kr.

Min 4 deltager,- max 8

*Reservere din plads ved at skrive en email: KONTAKT

Et kursus kan oprettes med minimum 4 deltagere. 
Skriv en e-mail: KONTAKT


KOM I DYBDEN – med din krop, sjæl og sind

Kommer i 2021

YIN YOGA – YOGA MASSAGE – CHAKRA HEALING KLANGMEDITATION
En workshop hvor vi tag fat ‘from the inside out!’

YIN YOGA – Specielt designet program som består af Fascia Rebalancering og Lymfedrænage. Når vi strækker bindevævet med Yin Yoga, afhjælper vi eventuelle blokeringer og bliver dermed sundere og får større energi og velvære. Her vil du kunne mærke en kæmpe forskel i kroppens evne til at giv slippe men ikke mindst det mentalt, via åndedrættets magi.
YOGA MASSAGE – Bliv introduceret for Yoga Massage og lær enkle teknikker inden for muskelmassage. Massagen hjælper med at øge blodtilførslen til musklerne og holde kroppen smidig og bevægelig og er dermed en massageform, som er yderst effektiv i opretholdelse af generel balance i kroppen. (Selve yoga-massagen foregår parvis, på måtter på gulvet, hvor både modtager og giver er iført tøj, helst løstsiddende og ikke strammende tøj.
CHAKRA HEALING KLANGMEDITATION – Vi runder dagen af med en guidet meditation ved lyden af klangskåle.

*Der arbejdes parvis under yoga massage, derfor er det en fordel at være to.

Pris … 495 kr

Plads til max. 7 (min. 5) pr. workshop
Te, snacks og frugt serveres.


Course
AWAKENING YOUR FEMININE FLOW
Asia Yin Yoga for Women’s Health

New Date!
Saturday, March 27th, 2021

9:30 – 15:00

Meridians are “chi” pathways in the body that connects external limbs to the internal organs. In this workshop, I will be teaching you how to work on some of these pathways through a warm-up series and a sequence of leg meridian stimulating movements and mudras (hand positions). As well, I will share my knowledge on how it works. With this knowledge YOU will be able to support your health.

Overall good health needs balance. When your balance is maintained, your life quality is too. Issues related to menopause, PMS, menstruation, can be addressed through proper eating, sleep and release of toxins. Chi energy needs to flow proportionally and consistently for the organs in order to function properly and in a healthy manner. The basis to health is the energy that flows unobstructed and that is distributed evenly through the whole the body. Imbalance in a meridian brings imbalance to the organs it passes through as well.

There are many channels in the body documented
in both Chinese Medicine and Indian Ayurveda.
Both systems profess the idea of
energy pathways travelling
in the body to connect the limbs with internal organs.

Learn a sequence that stimulates in particular the meridians of the legs, awakening your feminine flow. Your flow will be awakened deep in the fascia layers where the meridians cross and dwell. In turn, opening the passages and allowing more chi (qi) to transport blood, lymphatic fluids and messaging through the connective tissues of your lower body, to & through your pelvis, the home of your primary Dantian (energy center). Ultimately generating more balance and life force.

You will learn an effective meridian warm-up that gives your body a “meridian boost”. A warm up that can be used to start the day or anytime you feel the need to kickstart the movement of energy through your joints and lymphatic system.

Learn the beauty of using mudras. Yogic hand positions that enhance and strengthen not only your focus and intention, but also the energetic flow of visualisation.

In this workshop, you will learn the basic principles of Yin/Yang and the 12 major meridians. Traditionally, precise movements have been prescribed to stimulate these pathways to bring more vitality into the organs. They can be found in traditional martial arts, QiGong and in TAO YIN YOGA.

Included in the workshop, are handouts with the warm-up series, the leg sequence and more,…plus a surprise bonus sequence!

THIS COURSE IS OPEN TO EVERYONE WHO HAS A REGULAR YIN YOGA PRACTICE.

Pris … 895 kr.

d. 27. marts 2021  

 

 • You are encouraged & welcome to take notes. Bring your notebook and pen.
 • Wear comfortable layered clothing
 • Bring your own lunch
 • Tea, snacks & fruit will be served

* Max. 7 / minimum 3 deltagere

Please feel free to contact me with questions before booking: KONTAKT


LÆR DE FEM TIBETANERE – WORKSHOP

Lørdag … kl. 9:30 – ca. 12:30

Tilbage i 1920’erne blev verden introduceret for denne serie af særdeles effektive yoga-stillinger som lovede ‘evig ungdom’.

Lær et yoga program som du kan træne dagligt, og forebygge alverdens skavanker ved blot at bruge ca. 20 minutter.

 • Stimulere og styrke organer, kirtler og din blodcirkulation
 • Opnå styrke, smidighed og udholdenhed
 • Forbedre din lungekapacitet og hjertets ydeevne
 • Mindske angstfølelse, nervøsitet og stress
 • Detox ved at udskille affaldsstoffer mere effektivt
 • Opnå større ro, glæde og koncentrations-evne
 • Hormonbalancen stabiliseres, øvelserne siges tillige at vende aldringsprocessen 🙂

Du bliver grundigt indført i de fem tibetanere, både teoretisk og praktisk, så du kan fortsætte med at udføre dem dagligt derhjemme og selv opleve deres virkning. En af de store fordele ved disse øvelser er, at de kan udføres af næsten alle, næsten hvor som helst. Kurset er for alle, uanset tidligere viden og øvelse.

Du får lært opvarmnings øvelser, de 5 yoga-stillinger (riter), overgangs åndedræts øvelser (pranayama). Vi gennemgår også modificerede variationer, som er velegnet og effektive, hvis man har fysiske begrænsninger, eller ønsker at starte sin hjemmetræning mere roligt. Med i kurset får du materiale med beskrivelser af de 5 riter og illustrationer af øvelserne.

Og vi slutter dagen af med Yoga Nidra!

Plads til max. 8 (min. 5)

Pris … 495 Kr.

Te, snacks og frugt serveres.


RESTORATIV WORKSHOP ‘GØREN til VÆREN’

Lørdag d. 13. marts
kl. 9:30 – 13:00

Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere. RESTORATIV YOGA er en hjælpende hånd til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi og god dyb afspænding… at gå fra gøren til væren.

Giv dig selv 3 1/2 timers egenomsorg og nærvær med denne rolige, blide og energi givende workshop. På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter tid til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig – alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne – du skal blot hvile.  Hver stilling holdes i fra 7 – 20 minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger og stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga, der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile. Vi starter workshoppen med en guidet meditation og enkelte vejrtræknings-øvelser for at etablere vores center. Derefter, varmer vi kroppen op med blid yoga, hvor alle kan være med, inden vi skal ind i de restorative stillinger. Til sidst afslutter vi med Yoga Nidra (en dyb body-scanning).

PRAKTISK

 • Alle er velkomme til workshoppen, intet forhåndskendskab til yoga er nødvendigt
 • Medbring gerne en ekstra trøje eller et par varme sokker, så du kan holde varmen i stillingerne.

Pris …  495 kr.

d. 13. marts.  

Plads til max. 8 pr. workshop
Te, snacks og frugt serveres.Heldags fordybelse “SACRED SOUNDS”
…en personlig og transformerende rejse gennem chakraer ved brug af lyd og stemmens kraft.

Lørdag d. 27. februar 2021
kl. 9:30 – 15:00

GIV DIN SJÆL EN STEMME

Kom og lære forskellige teknikker som fremmer healing. Du vil lære at brug din stemme på måde som åbner, giver ro og indsigt. Være med til en workshop hvor lyd, musik og chanting spiller en stærk afbalancerende rolle. Vores krop og sind er vibration og lyd kan påvirke denne vibration, så vi kan opleve forløsninger, helbredelse og afbalancering af chakraer.

Man kan efterhånden miste sine evner til at kunne mærke, læse og sanse nuancerne pga. uro, stress, rutiner, vaner. Vær med til en dag, hvor vi sammen drejer fokus over på at forøge balancen i sind, krop og sjæl, ved brug af vores stemmer og krop.

Det vil blive en dag med :
GENTLE FLOW YOGA to open and free flow your chakras
TONING & SOUND HEALING to harmonize you on a cellular level
CHANTING & MANTRAS to soothe your heart CHAKRA
MEDITATION to balance your body, mind & soul

Jeg byder dig velkommen ind i lydhealingens fantastiske verden. En praksis, der har været anvendt i tusinder af år til at arbejde med energi, øge bevidsthed og inspirere til selvhelbredelse og transformation. Udforskning af lydhealing kan være en livslang rejse. Denne workshop, der er baseret på mere end 35 års erfaring, giver dig indsigt og praktiske øvelser, der kan hjælpe dig i gang med din rejse. Det er mit store ønske at hjælpe dig i gang med at skabe kontakt med energien fra lydhealing.

Størstedelen af ​​arbejdet på denne rejse vil bestå af dine egne personlige oplevelser. Verdenen af ​​lyd og lydhealing ligger mere i de møder, du har, end i de koncepter, du lærer. Selvom viden om lyd er vigtig, kan du ikke lære at arbejde med energi uden praktiske erfaringer. Derfor vil jeg på workshoppen både give konkret viden og øvelser, der oversætter teorien til praktiske erfaringer.

Det, der i virkeligheden betyder noget, er, hvordan dine oplevelser med lyd påvirker dig. Det primære fokus i workshoppen vil derfor være på øvelserne, da det er de erfaringer, du får fra disse, der vil være dine sande læremestre.

Vi starter dagen med blid yoga for at komme ned i kroppen og afrunder med en healende Klang & Chakra Meditation for at balancere din sjæl. Holistisk træning, som er med til at rydde den mentale, følelsesmæssige og fysiske ‘larm’ væk, så du kan komme ud af hovedet og mere ned i kroppen. Den bærende tanke er, at krop og sind hænger uløseligt sammen og således påvirker hinanden gensidigt.

Pris … 875 kr.
Tag din frokost med.
Te, snacks og frugt serveres.


1 DAY RETREAT
MINDFUL YIN FLOW & RESTORATIVE YOGA
SILENT MEDITATION & YOGA NIDRA

Coming 2021!
9:30 – ca. 15:30

Reward yourself with – peace, serenity and restfulness. Go within to re-establish equanimity…your peacefulness of mind, your resilience & inner strength during a 6-hour one day retreat.
In life there is a time to push and a time to grind, a time to ebb and a time to flow. If your body and your mind tell you that stress is building up or that you simply want to give yourself “space”, you might give this 1 DAY RETREAT with MINDFUL YIN FLOW & RESTORATIVE YOGA, SILENT MEDITATION & YOGA NIDRA a shot.
It is the centering of your breath and body – aligning the physical and mental by practicing stillness and gentle inner movement for extended periods of time that will create more room in you. Restorative yoga allows us room to see clearly, find our natural state, and to heal. The slower pace and the stillness can actually be challenging at times, but trust it will reward your body by feeling at peace, relaxed, and rested.

The mindfulness that is found in all disciplines of yoga will be taken to the next level on this 6 hour day retreat, where we dedicate time to a slower pace and stillness. The day will be spent alternating between sitting meditation, walking meditation, and body-centered Pranayama (breathing), Mindful Yin Flow & Restorative Yoga and Yoga Nidra. A small fraction of the practices will be guided, but also plenty of space and time to reconnect with self, emotions, and spirit through silent practice.
You can look forward to spending time at Huset Namasté, my intimate yoga studio located in the center of Farum, as well as the peaceful forest and lake surroundings of Lake Farum. I encourage you to bring whatever you need to be comfortable. You may also use yogamats, bolsters, eyepillows and blankets provided by the studio.

Bring

 • A “savory” lunch, to eat in silent mindful practice
 • Dress in layers
 • Bring clothing according to the weather, for going outdoors

Pris … 895 kr.

Om SILENT WALK
“Har opdaget at jeg har ikke ‘gået tur’ i naturen på den måde, siden min søn var lille og vi talte om det vi så. Det var også sådan at gå tur som barn. Fantastisk med stille refleksion i naturen.”
– Anne-Mette Lange