Mia Martinez

MINDFUL HATHA, BLID, YIN & RESTORATIVE YOGA
Mia er certificeret yogalærer i Hatha & Tao Yin Yoga.

Hun har praktiseret yoga siden 1980. Det var med et helt konkret behov i tankerne at hun begyndte at dyrke yoga. Hun var i gang som sanger & danser og kunne mærke at yoga ville kunne hjælpe med at komme ned i kroppen og finde balance.

“Having lived my life as a musician and dancer,
yoga quenches my thirst…” – Mia Martinez

Derudover er hun uddannet coach (DISPUK) og proceskonsulent , hvor hun siden 2004 har afholdt workshops både i eget regi og ude i virksomheder.  
Hun arbejder med individuel 1 : 1 forløb, hvor healing og kropsbevidsthed er en vigtig del af forløbet. Hun holder løbende workshops og kurser. Hun er Reiki I & II certificeret og Klangmassør fra Nordlys.

Læs mere om Mia HER >


Nina Sommer

huset_namaste_nina_sommer

MINDFUL HATHA 2 & TEEN YOGA
Nina er certificeret Hatha-yogainstuktør og stressbehandler.

Yoga skaber forbindelser. Det danner relationer og healer dem. Yoga vækker os fra en automatiseret livssøvn og giver mulighed for at få kontakt med tilværelsen igen. Sådan har det i hvert fald været for mig. Yoga skaber så meget glæde i mine celler og hjælper mig med at løsne knuder og uro, så det indre flow af energi flyder (nogenlunde) frit igen.

I mit yogarum øver vi os på at slippe præstationerne og alt det indre drama, vi bærer på, for i stedet at være og mærke. Uanset niveau og kropsbygning. Yogaen har plads til alle og giver mulighed for at forbinde dig med din krop, som den er. Finde taknemmelighed for din krop og alt den kan og er. Den er din og har brug for din kærlige opmærksomhed. Jeg glæder mig til at møde dig på måtten. Namasté

Nina er 41 år, gift, har tre børn og en hund. Hun bor ved skoven og havet, så hendes tid væk fra arbejder som yogalærer og stressbehandler går mest med at nyde naturen og hendes familie.


Susanne Bossen

huset_namaste_susanne_bossen

KUNDALINI
Susanne Bossen er certificeret kundalini-yogainstruktør og stressvejleder.

Efter at have dyrket Kundalini yoga i flere år mærkede hun på egen krop, hvordan hun fik mere overskud, livsglæde og energi; hun kunne favne alle og rumme alle uden selv at blive drænet for energi, og ikke mindst oplevede hun en stor fysisk velvære.
Derfra kom behovet for at tage selve uddannelsen som Kundalini yogainstruktør og ønsket om at arbejde professionelt med disse teknikker, som kan være livstransformerende, og som er fuldstændigt fantastiske til at skabe mere livskvalitet, humor og glæde, mindre stress, mindre drama, mere personlig gennemslagskraft og bevidsthed og ikke mindst evnen til at tage tingene, som de kommer.

Susannes store passion både privat og professionelt er at hjælpe folk af alle aldre til et liv i større balance, hvor man trives og går efter sine mål – ikke bare med hovedet men med sit hjerte og sine personlige værdier.


Lone Thomsen

BØRNEYOGA
Lone er certificeret børneyoga-instruktør ved Sisse Siegumfeldt, Blå Himmel Yoga.

Jeg har dyrket yoga det meste af mit liv og har erfaring med yogaens betydning for kroppens velvære – smidighed – styrke – grounding – og ikke mindst glæde.

Jeg er pædagog og har arbejdet med børn fra 3-10 år i børnehave og skoleregi i snart 30 år, og den erfaring tager jeg naturligvis med over i børneyogaen, som jeg haft med de sidste par år. 

Jeg oplever at børn i dag har en travl hverdag, at der stilles mange krav til dem, og de bliver påvirket af og skal forholde sig til mange forskellige stimuli. Det kan være svært for børnene at finde tid til fordybelse og roen i sig selv.

Når jeg laver yoga med børnene, er jeg optaget af at skabe et rum med nærvær og ro. Et sted, hvor man er god nok som den, man er og hvor der ikke er nogen konkurrence. Men også et rum hvor fantasien er på spil og hvor der er plads til leg, glæde og sjov.

Jeg synes det er fantastisk at dele min yogaglæde med børn og jeg glæder mig til at lave børneyoga med dit barn.


Pernille Simmelsgaard

huset_namaste_pernille_simmelsgaard

FULDMÅNE CIRKEL
Indiansk visdom, trommemeditation m.m.

Læs mere om Pernille HER >