Mit mål er
At fremme og støtte personlig- og spirituel udvikling og bevidsthed – 
ét sind, ét liv, én ånd ad gangen.
At dele min viden og erfaring med de universelle love og principper i den oplevelse, vi kalder livet.
At støtte mig selv og andre i at huske at leve essensen og kraften af vores autentiske identitet.
At være et udtryk for glæde og kærlighed.
At have det sjovt!

 

I løbet af min levetid, har jeg personligt udviklet mig gennem flere karriereforløb indenfor musik, kultur og medie og som professionel arbejdet selvstændigt med at udvikle projekter i mere end 35 år som sanger, danser, radiovært & producer. Jeg har haft det privilegium at coache, holde foredrag, undervise i forandrings- og kreative processer for kvinder i forandring, unge såvel som erfarne fagfolk inden for kunst og store virksomheder, bl.a. i Siemens, Banedanmark, Novo Nordisk og Nycomed.

Sideløbende med mit professionelle erhvervsliv har jeg mødt udfordringerne ved at balancere mellem en familie og en kreativ karriere, skulle tilpasse mig en anden kultur som et resultat af at bo i Danmark, overlevet brystkræft, tab af familie og større livsforandringer.

Nu er arbejdet som liv/karriere coach for professionelle kunstnere, som proceskonsulent i dansk erhvervsliv, de kreative tankegange, kropsbevidstheden med følelsesmæssig og spirituel vækst kombineret i min praksis, fordi det er summen af disse kompetencer, der har ført mig til hvor jeg er i dag, og denne kombination har unikt forberedt mig til at gøre det arbejde, jeg føler mig kaldet til.

Som energi healer, yoga og meditations instruktør, mentor/coach, kan jeg guide dig i at bruge yoga, meditation og andre metoder til at hjælpe dig genvinde styrke, fokus, balance og indre ro, så du kan leve et liv med mening, både personligt og professionelt.

“Gennem hele min kunstneriske karriere, vanskelige familietab og livstruende brystkræft, har jeg konstateret, at min viden om krop, sind og ånd bar mig igennem mange hårde tider med værdighed og indre ro.
Dette er, hvad jeg nu ønsker at give videre til dem, der søger forandring og ønsker at være aktiv medspiller i deres eget liv.” – Mia

BAGGRUND
Jeg er certificeret yogalærer i Hatha & Taoist Yin Yoga, med en baggrund i dans, musik og medier.
Jeg har praktiseret yoga siden 1980. Det var med et helt konkret behov i tankerne at jeg begyndte at dyrke yoga. Jeg var i gang som sanger & danser og kunne mærke at yoga ville kunne hjælpe mig at komme ned i kroppen og finde balance.

Derudover er jeg uddannet coach og proceskonsulent, hvor jeg har siden 2004 holdt workshops både i eget regi og ude i virksomheder.  
Jeg arbejder med individuel 1:1 forløb, hvor kropsbevidsthed er en vigtig del af forløbet. Jeg holder løbende workshops og kurser.

 

HATHA YOGA certificeret – v/ Charlotte Duus & Goran Tufekovic, DGI.
TAO YIN YOGA certificeret –  v/ Victor Chng
YIN YOGA for Women’s Health & fertility v/ Dona Esteban
BREAST CANCER RECOVERY & BEYOND certificeret – v/ Camille Kitrell
MERIDIAN-LÆRE v/Chaline Hyldgaard
ANATOMI TRAINS IN MOTION v/ Karen Gurtner

REIKI  v/ Reikimester Marge Lyles, Soloutions
MEDITATION – v/ Svend Trier
MINDFULNESS – v/ Sille Lundquist, Resonans
KLANGMASSAGE – Nordlys (under uddannelsen)

SYSTEMISKE & NARRATIV Scandinavisk COACH uddannelse – DISPUK
     (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation)
NLP coaching grundkursus – ved Inge Hajslund, Dreamkraft

Process konsulent – MAB Moving Arts In Business, Artlab
Art Based Coaching – ved Bodil Nielsen, Timeart

40 år karriere som professionel sanger/danser og med medie med projekter indenfor musik, kunst, kultur & medier.

Løbende videreuddannelse indenfor YOGA, meditation, bevægelse & personlig udvikling blandt andet v/ Victor Chng,  Simon Krohn, Marcell Laudahn, Esther Ekhart, Kristine Marie Rost, Hilde Gudding & Anika Leititis.