Klangmassage – Modtag massage på celleplan ved hjælp af smukke vellydene og healende klangskåle…en fredfyldt og æstetisk form for behandling.

I klangmassage anvender jeg klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding. Klangmassage er en forholdsvis ny behandlingsform, som vinder mere og mere frem både i udlandet og herhjemme.

Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle), med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.

Klangskålene placeres på dig eller omkring dig, de slås blidt an, hvorefter de høj frekvente vibrationerne forplanter sig ind i kroppen og giver såvel fysisk som mentalt velvære. De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter.

  • Ground og vitalisere dig
  • Skabe ro og velvære
  • Give bedre og dybere søvn
  • Afstresse nervesystemet
  • Frisætte tankerne
  • Fremskynde heling-process

En stor del af kroppen består af vand. Skålenes vibrationer sætter kroppens væv og væske i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance.

Behandlingerne foregår fuldt påklædt, sædvanligvis liggende på briksen. De kan også udføres stående eller siddende på en stol for de, der ikke kan ligge.

KLANGMASSAGE (60 min inkl. samtale)
KØB og BOOK en enkelte session her:
1 x – 650 kr.  

3 x Klangmassage klippekort  –  1800 Kr.  

 

Certificeret KLANGMASSØR / PRAKTIKER i Peter Hess Klangmassage
v/ NORDLYS, Silkeborg

 

*Læs mere om KLANGMEDITATION & HEALENDE CIRKEL