HOLISTISK TRÆNING er et terapeutisk forløb som tilbyder at hjælpe og guide dig med at føle dig bedre med større fokus på forbindelsen mellem sind-krop-ånd.
Jeg vejleder og støtter dig, mens du lærer måder at komme tilbage til kroppen, opnå indre ro, generelt forbedret vitalitet og et nyt syn på dit liv. Det er et 1 : 1 forløb som er skræddersyet til dine personlige udfordringer.

En holisme som afspejles gennem træning

Den bærende tanke er, at krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen og således påvirker hinanden gensidigt – en holisme, som afspejles gennem træningen. Som din træner, hjælper jeg dig med at bevare en positiv tankegang og være aktiv i handlinger i forhold til både dit psykiske, spirituelle og fysiske helbred.

Forløbet består af en kombination af :

  • Livs og Spirituel MENTORING – coachende samtaler
  • Integreret HEALING – Reiki håndspålæggelse, lydhealing, clairvoyance
  • Metoder til at finde sindsro – pranayama (vejrtræknings teknikker), meditation og visualiseringer
  • YOGA – Hatha, Restorativ eller Tao Yin Yoga

Bevidst nærvær i nuet er en bestemt måde at være til stede på, som vi alle har som en iboende mulighed i os. At være mindful er at være opmærksom med accept af det, som er i nuet. Metoden er oprindeligt en essentiel del af buddhistisk praksis. I Vesten bruges det mere og mere, fx i stresshåndtering, støttet op af mange videnskabelige forsøg, som bekræfter, at det er en effektiv metode til at skabe indre ro, psykisk velvære og større koncentrationsevne. Det handler ikke om at komme et andet sted hen end der, hvor vi er. Det handler om at lande – helt enkelt – i dette nu.

I dette individuelt forløb får du :

  • Etableret en praksis i din hverdag
  • Lært om forskellige former for meditation (herunder visualisering, mindfulness tilgang)
  • Øvelser så du lærer selv at skabe mere ro og nærvær
  • Dialog om, hvordan bevidst nærvær kan bruges i hverdagen for at bringe dig til et mere balanceret liv.

Meditation, healing og yoga (kropsbevidsthed) hjælper med at rydde mentalt, følelsesmæssigt og fysisk rod væk, så du kan høre de hemmelige beskeder fra din sjæl.

Forløb på 4 sessioner af 90 min. varighed – 3.500 kr.

Book efterfølgende din session her

Evt. opfølgning med enkelte sessioner af 90 min. varighed – 900 kr.